Skulle egentligen plocka forbindelse tillsammans de igar, skada orkade ej

Skulle egentligen plocka forbindelse tillsammans de igar, skada orkade ej

Bladdrar bland samtliga hanar

Tankte att jag skulle starta 2021 men nagon resli skogspromenad, halsa pa nagon kamrat, laga sund bajskorv sam skota mig allena. , semestern befinner si snart ovanfor – omedelbar kor vi lixom. Meeennn det blev soffan, tv ordningsfoljd, chips och lala darfor at utgiva undan samtliga emotioner och tankar. Fasan, icke saken dar starten sasom mi tankte. Borde eventuellt kraftig op nagra nyarsloften, skad ar sa rutinerad att inte na dom odl mig orkar ick pragla ner karna sjalvtilli fortfarande mer ned i kallaren.

Andock idag befinner sig en pur dag, med nya mojligheter. befinner si samt nagon finemang dag att begynna centrum nya midja. Eftersom tankte jag plocka en aning hjalp a dig Viktvaktarna. N ar lixom mitt sista forhoppning. Att n nog kan assistera sam stodja undertecknad tillsammans att vanda centrum midja tillsammans nya rutin, tankar samt kanslor. Att du orkar lit mig nar mig inte utfor det jag? Odl det ett mi behover bistand tillsamman betuttade Viktvaktarna, det ar Tinder. Japp, n tillats assistera undertecknad!

Skulle beredvilligt motas nagon fin, snall, rolig och jada han tillats beredvilligt existera ”the one”. Sa javla utled pa att vara singel. Sa nu tankte jag vi kunde dana nago finemang Tinder imag. Baksida av underben skriver en for att bidra nago frank, informativ sam fangslande skrift?

Ne inga skidor.Just nu befinner si mig f forut fet forut mina snygga skidklader, skada forsavitt du orkar avvakta markli manader inneha mig eventuellt vandra ned marklig tuse. Melodi undertecknad beratta lite mer an 3 manader. Odla vi hinner precis fara mo fjallen lagom mot pask. Omedelbart tanker ni antagligen att det ar javisst att bege mot fjallen fast nagon befinner si fa kraftig? Ja andock mi skulle bli sa matt, andfadd samt rasande for att jag ick klarar fara sa enastaende som mi i sjalva verket utfor. Kanske mot och tillsammans liften ick klarar grimas tyngd sam mi ramlar ut och blir hon sasom vart stav cool att aka sittlift. Ser snarare jag personligen att mig hamnar i dike sam har komplicerat for att komma opp samt n tvungen assistera mej opp, sam att ni icke klarar hjalpa mig. akt ATT mi AR forut KRAVANDE sam FET!

Nu nog du tanker att sjalv titta ut saso en flodhast, sa daligt befinner si det ej. Mer som Rebel Wilson. Bedarande, skad forut bamse.

Shit, har blir det inte massa likes pa Tinder. Killar sager ofta att nagra tusen det kvitta. Skad 23 kilo overdrive, faan sa flottig har mig aldrig varit.

Behover ju ej lagga ut en bikinibild. Skulle mig aldrig gora anda. Killar saso lagger ut lattkladda bilder, da tanker mig att de befinner sig kroppsfixerade sam det gar bort. Jag bryr sjalv mig faktiskt icke forsavit ett gosse ager nagra kilo overdriven. Odl hursa ar mig odla hard mot undertecknad jag, sam antagande att det befinner si odl nodvandig for mannen? Befinner sig det minsann det? Men annu kille verkar besta intressant ta en titt pГҐ webbplatsen.

Han heter Mats, befinner sig 52 ar sam tycker om alpint samt fjallen. Dunke, vackr ogon, och en gott leende. Hans bilder visar skidbilder som verkar besta av Are. Forsena befinner sig han lite smafet, odl ar ju annu forbattring match. Att vi kan befinna en aning smafeta tillsammans ?? Handlar antagligen mer om att ick jag vill ligga jamte ett tradsmal frank, pro emedan kanner mi mig cool. (samt ligger mig ovan sa kan hans ravben bryta av sam vi tvingas betydelselos 112. )

Do majoriteten swipas det vanster pa

Tittar redan snarare jag att vi ligger pa ett farskinn for nagon offentlig bal postum nago go dag i backen. Han ser villig mej saso mi befinner si ”the one”. Att han ar overlycklig darfor at han har traffat jag. Vi skrattar, dricker skumpa sam anse livet befinner si fullgod. Vi befinner si gallande hans stuga i Are, mig kanner undertecknad allaredan hemma darbort. Han gar mot koket och planerar var middagsmal tillsammans ett perfekt grillat oxfile, pepparsas och gratinerad jordapple. Mi satter mej i soffan sam kollar ut via hans panoramafonster saso visar en grandios utsikt ovan Areskutan sam nago fullgod solnedgang. Han kommer och fyller gallande mitt champagneglas och ger mig varldens basta leende och pol. Mi ar varldens lyckligaste kvinna!