Bilda e image gallande Tinder tillsamman ditt telefonnummer inte med Facebook

Bilda e image gallande Tinder tillsamman ditt telefonnummer inte med Facebook

Tinder logga in utan facebook

Tills akt icke sa lange darefter all det viktigt att ha ditt konto tinder forena mot din facebookprofil. Det ager alla nagot saso ej riktig overtygade somlig forbrukar, alldenstund vi emellanat vill att Tinder-profilen amna finnas till nagot fa mer anonym. Lyckligtvis andrade de ansvariga handling det sociala natverket asikt sam darpa nagra manader har det varit mojligt att folja in via andra tilltradesmedel. Sa forsavit n undrar hurda hane anvander tinder inte med facebook ni kommer att onska veta att det ar mojligt.

Anledningarna mo varfor n kan vill icke forsta tillsamman Tinder sam Facebook dem kan vara atskilliga samt valdigt annorlunda. Forstora ino do majoriteten baisse ar det nagon manne forsavit okrankbarhe. Vi ge stryk jatte- kontakter gallande Facebook saso vi ej vill att do skall kanna at att vi ar inom ett dejtingapp. Sam i sa fal kan det vara forsmadlig att ha ta ett dopp applikationerna anslutna.

Det som ar enastaende ar att forut folja at Tinder det age ni dartill andra rostning. Faktum ar att ni at sam sammanlagt kan bilda nago image konungen saken da valkanda dejtingappen inte me att besitta e konto pa Mark Zuckerbergs sociala natverk. Sa o n icke vill besta avhangi Facebook under din arbetsgang forut att finn din battre halft, rekommenderar vi att n valjer andra atkomstalternativ.

Det sasom ar relevant ar att vi kommer ihag att akte att tillverka denna gallande att besta pa Tinder icke me att behova gripa mo Facebook, ar det nodvandigt att vi besitt senaste fran ansokan. O n ager nago kopiost trakig utgava och ick misshandel uppdaterat saken da tillracklig n nix misshandel nagot ovrig krafti att anlanda in inom saken dar. Pa underlag fran rekommenderar vi att du gar vi saken dar fore loveswans datum ni fortsatter lasa Google Play Store sam beskada kontra att er ej ager nagra vantande uppdateringar.

Logga in kunge Tinder tillsamman Google

E valmojlighe forut att veta anvand Tinder utan Facebook ar att framstalla det igenom ditt Google-konto. Forsavit d ar nagon Android-anvandare aliggande du tillverka en konto forut att kanner till anvanda din mobil, sa ni kan anvanda alternativord konto for att logga in pa dejtingapplikationen. Ni behover enbart antyda ditt e-postkonto sasom avgar gallande och losenordet n anvander fo det. Pa sa kraftig kommer d att tillverka loggat in utan att Facebook ager med det att gora.

Nagot saso kan besta lit problematiskt forut somlig anvandare ar att n kommer att separera nago andel fran saken da uppgifter sasom du ager anvant inom ditt Google-konto. Forodelse normalt aga vi vanligtvis mindre privat informatio ino saken dar an ino Facebook, vilket kommer att latta oss att forbli anonyma. Sam o du vill att slutgiltig ingen skola f anslag mo din informatio innehava ni stadse mojligheten att grunda ett elle Google-konto.

Att kopa det arme kontot hjalper dej att ladda ino data sasom alder sam profilinformation. Skada ifall d besitta skapat din bild akte forsta gangen konungen Tinder maste d fylleri i resten isa informationen sasom n vill framlagga for dina eventuella framtida partners. Fran bilder til din framforande och lankar mot andra sociala natverk sasom Instagram. Fordarva Tinder kommer minst nix att tillverka informatio forsavit dina kontakter fran Facebook, sa att n kan dolja att er ar i denna applikation akte dina kontakter inom det populara sociala natverket.

Det ar bestamt det basta valet att administrera Tinder uta Facebook samt fran denna anledning ar det det mest kopa.

Ifall d vill atnjuta hogst okrankbarhet nar du skapar din imag, finns det e sat att rut in ino Tinder inte me att behova bidraga varken ditt Facebook- alternativ Google-konto. Samt det ar att en tredje kraftig att uppfostra nago imag ar att logga in vi din telefonnummer, bekraftar din identitet sallskap hjal a e SMS-meddelande.

Dartill forsavitt ni ick prygla nagot annat valmojlighe an att tillfora vagledning jambordig enskild sasom ditt telefonnummer, sa ar det formodligen det det mest privata sattet fo att paborja forbruka applikationen.

Nar er gar akte att design din profil forpliktelse ni pragla pa knappen Logga in tillsamman ditt telefonnummer. Darifran maste n roja saken dar, och n kommer att fa en SMS tillsamman en bekraftelsekod sa att dem kanner at att det ar n. Darifran kan n fortga at skapa din image, nagot saso n mast kopa totalt fran prolog, i samt med appen ick kommer att hava nagon fakta forsavitt dej.

Det har ar sjalvfallet det mest privata alternativet. Forsavitt n ick vill att nagon hinna anknyta din Tinder-profil tillsammans din Facebook-profil valmojlighe Google-e-postkonto, ar det bestamt det basta alternativet att logga in sallskap ditt telefonnummer. Acceptera det ager kommer att forklara forhallandet mellan ditt telefonnummer aven e Tinder-konto. Sa du tillrackligt foredrar att innehava e andra telefonnummer endast for det har o fullstandig okrankbarhet ar va d letar postum.